Psykolog Skanderborg

Psykologi - viden og nysgerrighed

Som psykolog har jeg gennem mere end 20 år arbejdet med psykologiske metoder, ideer og en masse spørgsmål om, hvad der kan hjælpe mennesker med eksempelvis angst, depression, smerter, OCD og lavt selvværd. I mit arbejde som klinisk psykolog gør jeg mig fortløbende tanker om, hvordan jeg fortsat kan udvikle mit kliniske arbejde. Jeg vil i min artikelsamling skrive lidt om hvad der fanger min interesse som psykolog. Jeg håber jeg kan fange din nysgerrighed ift. de forskellige emner og give dig lyst til at blive endnu mere interesseret i hvordan livet kan blive mere meningsfyldt.

Hvor kan jeg ellers finde viden om psykologi?

Websites som inspirerer
Stiftet 1967 og med 24 millioner besøgende hver måned
Psychology Today
Stiftet 1845 og med 11 millioner besøgende hver måned
VeryWellMind
Stiftet 2019 og med 19 millioner besøgende hver måned
Stiftet 1967 og med 24 millioner besøgende hver måned
PsychCentral
Stiftet 2005 og med 2.8 millioner besøgende hver måned
SimplyPsychology
Stiftet 2007 og med 2 millioner besøgende hver måned