Psykolog Skanderborg

Velkommen til Psykolog Horsens – psykologhjælp til angst, depression og stress

Hos psykolog Horsens kan jeg med 23 års solid erfaring hjælpe dig med effektiv terapi til stress, angst, krise, depression, selvværd, OCD og problemer i parforholdet.  Jeg kan hjælpe med mange forskellige udfordringer  – både i individuel terapi og gennem parterapi. 
 
Klinikken tilbyder samtaleforløb til selvbetalte forløb såvel som lægehenviste forløb. Har man en bevilling fra fagforening, sin arbejdsgiver eller et forsikringsselskab modtages det også i psykologklinikken.
 
Psykolog Horsens tilbyder behandling til både voksne, unge og børn. Klinikkens arbejde hviler på solid erfaring, helhedsorienterede løsning og en empatisk tilgang. 

Psykolog Horsens med 23 års erfaring

Hvad er det vigtigste når man er på udkig efter en dygtig psykolog som kan hjælpe med at rette op på et liv og en hverdag som er kørt af sporet? Mine 23 års erfaring med at hjælpe mennesker med en bred vifte af negative tanker og en bred vifte af problemstillinger, gør klinikkens hjælp til et oplagt valg.

Jeg har arbejdet i psykiatrien med den brede psykiatri såvel som en Specialenhed for Angst og OCD-behandling. Gennem de senetse 13 år har jeg haft min egen psykologklinik hvor jeg har arbejdet med alt fra skilsmisse, smertebehandling ved fysisk sygdom og lavt selvværd til hjælp til stress  og panikangst. 

Læs yderligere om min faglige baggrund her.

Erfaren professionel psykologhjælp hos Psykolog Horsens

Som professionel psykolog er jeg uddannet i 1999 ved Aarhus Universitet, og var beskæftiget i psykiatrien  gennem de næste 11 år. Ført på Djursland og sidenhen vd lokalpsykiatrien i Aarhus.

Derefter blev jeg ansat i psykiatrien i Horsens, men afsluttede min ansættelse efter 1 1/2 da jeg blev tilbudt at vær med til at starte en specialenhed for behandling af angst og OCD op. i 2010 blev jeg fuldtids privatpraktiserende og autoriseret psykolog, da jeg oplevede at der var et behov for at afsætte flere ressourcer til at finde individuelle løsning snarere end at varetage et offentligt tungt administrativt system.

Jeg har modtaget en lang række videreuddannelser gennem årene, modtaget og givet supervision og arbejdet med et mangfold af teknikker og terapeutiske tilgange. Altid med respekt for den enkelte og altid opmærksom på, at hvad der virker virkelig godt til den ene, virker ikke nødvendigvis lige så godt til den næste.  Læs mere her omkring min faglige baggrund. 

Psykolog Horsens - få hjælp med metakognitiv terapi og kognitiv terapi

Jeg arbejder med kognitiv terapi og metakognitiv terapi har gennem forskning at være særdeles effektive behandlingsmetoder til behandling af myldertanker, bekymringer, stress og depression. Ud over solid evidensbaseret terapi, trækker jeg også på mi erfaring med hypnose, mindfulness, vejrtrækningsøvelser, visualisering og traumebehandling med bla. neuroaffektiv terapi. Min terapeutiske tilgang er meget fokuseret på, at dine udfordringer kan løses og at vi gennem den psykologiske samtale med omsorg og indsigt kan klare dine udfordringer vha. evidensbaserede redskaber.  

Bestil en tid her

Find vej til klinikken

Psykolog Skanderborg ligger små 30 min. kørsel fra Horsens til Skanderborg. Klinikken er beliggende nør motorvejen, og der er gode parkeringsforhold så det er nemt at komme til og fra samtalerne. Er du med bus eller tog, er der ca. 10 minutters gang fra Skanderborg Banegaard til psykologklinikken.