Psykolog Skanderborg

Psykolog Silkeborg - Ekspert psykolog til angst, depression og stress

Bor du i eller nær Silkeborg og søger en engageret og professionel psykolog, der kan hjælpe dig med at overkomme livets udfordringer? Måske har du at gøre med stress, depression, angst, sorg, kriser, parforholdsproblemer eller personlige sammenhænge. Eller måske søger du efter mere glæde, mening og en dybere forbindelse med dig selv og de mennesker i dit liv. Hvis noget af dette giver genlyd hos dig, så læs videre for at opdage de unikke tjenester, jeg kan tilbyde.

Psykolog Silkeborg - 23 års erfaring

Stor terapeutisk erfaring Erfaring med menneskelige processer er unægteligt afgørende, når man hjælper andre i deres følelsesmæssige rejser. Ved at vælge mig som din psykolog vælger du en person med en karriere, der udelukkende er dedikeret til at tilbyde den bedste psykoterapi. Dette skyldes, at psykoterapi har været den røde tråd gennem hele mit professionelle liv. Selv om jeg nu primært arbejder som privatpraktiserende læge, har jeg haft forskellige psykologstillinger i både den offentlige og private sektor. Min erfaring omfatter bl.a. arbejde i psykiatriske ambulatorier inden for den regionale psykiatri og på et veletableret psykologcenter i hjertet af Aarhus. Du kan læse mere om min erhvervserfaring her.

Psykolog Silkeborg - effektiv kombinationsbehandling

Jeg anvender primært metakognitiv terapi på grund af dens effektivitet. Derudover trækker jeg på nyebehandlingsmetoder meden kombination a kognitiv terapi, visualisering, hypnose og neuroaffektiv terapi.  Jeg har også modtaget uddannelse og træning i disse metoder fra internationalt anerkendte eksperter. Mit særlige speciale er kombinationen af metakognitiv terapi og hypnose med særligt fokus på stressreduktion gennem visuualisering. , som har vist sig at være meget komplementær.

Psykolog Silkeborg - solidt fagligt funderet

Psykolog i nærheden af Silkeborg: Præcis og effektiv støtte Som med andre discipliner er træning og uddannelse afgørende faktorer for at blive en exceptionel psykolog. Jeg evaluerer og optimerer løbende din behandling for at sikre, at du får den bedst mulige støtte. Desuden er jeg blevet uddannet af nogle af verdens førende psykologer og psykiatere inden for de metoder, jeg anvender. Jeg modtager fortsat supervision og uddannelse fra disse eksperter for at garantere, at din behandling bevarer sin høje faglige standard og vitalitet.

Psykolog Silkeborg - en klinik tæt på Silkeborg

Psykolog Skanderborg  er centralt beliggende i Jylland i Skanderborg, kun en 30 minutters kørsel fra Silkeborg. Gennem årene har jeg haft mange klienter fra Silkeborg og omegn, som vælger mig til deres terapisessioner på grund af min ekspertise, personlige tilgang til psykoterapi og klinikkens bekvemme beliggenhed. Du kan læse mere om praktiske oplysninger her, såsom ventetider og kørselsvejledning til klinikken. Alternativt kan du bestille en tid med det samme ved at klikke her.